Posted By Costin

iPhone 4S, la Vodafone


Vineri 11.11.2011, ora 00:00, Vodafone va lansa iPhone 4S, operatorul organizand cu aceasta ocazie un super eveniment de lansare la Plaza Romania, eveniment ce va incepe joi la 22:00 si la care sunt asteptati fanii Apple, iubitorii de tehnologie si bloggeri.

iphone 4s

La eveniment vor fi prezenti unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania si o serie de celebritati media, cum ar fi Cabral Ibacka, Andreea Raicu si Robert Turcescu.

Preturile cu abonament sunt disponibile la vodafone.ro/iphone, pretul la liber fiind, dap, exact ca la magazinele online, magazine care, in acest moment in au cu precomanda. Cei* care cumpara un iPhone 4S in acea noapte vor avea o reducere speciala si vor primi si un cadou surpriza.

* adica, cel mai probabil, eu, deoarece nu stiu cata rabdare mai am pana la SGS3, iar Galaxy Nexus nu a facut decat sa ma intarate. Depinde FOARTE mult de primum contact al 4s-ului cu buricele degetelelor mele. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments