Posted By Costin

iPhone 4S, lansarea Vodafone


Dupa desfasurarea de forte de pe blogurile patriei, speranta de a-mi apropia degetelele de vreun iPhone 4S la evenimentul de lansare a terminalului in oferta Vodafone s-a transformat in “ok, maybe next time“. Prin urmare, am plecat de la eveniment verificandu-mi mesajele pe ultimul Nexus, si nu, cum speram, un Apple freak.

* mai multe fotografii pe zoso.ro.

Si toata nefericirea asta din cauza faptului ca a fost multa lume, multi bloggeri (GG Ploiestiul! Am fost placut impresionat!), Cabral pe care il cunoasteti, Turcescu care a cantat, Piticu care a ras, Andreea Raicu care nu a spus multe lucruri insa a dat bine pe scena :-), Piticu care a ras din nou, chiar si cand il capacea Arhi, si tot asa.

Si, din (ne)fericire pentru toata lumea, am totul pe caseta, mai putin zecile de fane care fugeau dupa Cabral, evitandu-l pe Manafu, pentru fotografii, de unde am tras noi concluzia ca TV-ul bate frumusetea / naturalul / blogging-ul / viata.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments