Posted By Costin

Marta Usurelu: “Zilele Biz 2011 are cel mai tare program la care am muncit in ultimii 10 ani”


In exclusivitate pentru refresh.ro, Marta Usurelu, redactor-sef Revistei Biz, e declarat ca evenimentul de acest an are cel mai complex si mai ofertant program, ancorat intr-o realitate nu tocmai cea mai buna pentru mediul de afaceri, din cauza crizei financiare ce dureaza deja de 3 ani si pare ca nu se mai termina.

zilele biz

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Totodata, ne-a dezvaluit faptul ca Zilele Biz nu aniverseaza doar 10 ani de evenimente dedicate mediului de afaceri din Romania. Aniverseaza in acelasi timp peste 100.000 de participanti si 2000 de speakeri, panelul de luni, 7 noiembrie, din cadrul zilei dedicate antreprenoriatului, aducand, de exemplu, in fata audientei, manageri care au reusit chiar si in conditiile economice actuale.

Vorbim aici de antreprenori care activeaza atat pe plan local, insa si pe plan international, la diferite niveluri, precum Radu Georgescu, President and Chairman of the Board, Gecad, Marius Ghenea, Presedinte FIT Distribution, Dragos Roua, owner, Mirabilis Media, Vlad Stan, Fondator Vlad Stan & Partners, ori Dragos Stanca, Managing Partner Q2M. Lista completa a speakerilor o gasiti aici.

Timp de 5 zile, intre 7-11 noiembrie 2011, la Hotel Howard Johnson, va avea loc cea de-a X-a editie a evenimentuului Zilele Biz, un eveniment care va demonstra inca o data ca sa fii antreprenor nu este greu, insa daca vorbim despre succes, intram deja in cu totul alta poveste.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments