Posted By Costin

Mihai Patrascu, evomag.ro: “Pana la 50% discount, incepand de maine, ora 08:00”


Mai multe magazine online din Romania vor adopta pentru prima oara in Romania moda Black Friday, ziua de maine aducand cele mai mari reduceri de anul acesta. Printre acestea se numara eMag si Flanco (via wall-street.ro), precum si Koyos, evoMag si PC Garage (via nwradu.ro).

evomag.ro, partenerul refresh.ro, va oferi pana la 50% reducere la laptopuri, tablete, telefoane mobile, precum si multe alte categorii de produse, reducerile aplicandu-se incepand de maine, ora 08:00, dupa cum ne-a declarat Mihai Patrascu, director executiv evoMAG.

evomag.ro va oferi pana la 50% reducere urmatoarele categorii de produse: laptopuri, monitoare, imprimante, hdd, stickuri, mouse, tastaturi, foto, proiectoare, lcd, mobile, tablete.

Reducerile vor fi aplicate maine dimineata, incepand cu ora 8:00. Nu se fac rezervari pentru produsele comandate. Se recomanda plata cu card (ONLINE sau POS). Va asteptam!

Mihai Patrascu, director executiv evoMAG

* foto via DB


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments