Posted By Costin

Noul Google Reader


Google Reader a fost relansat, insa asta e mai putin important. E doar un design cu cateva butoane mutate mai la vedere, probabil calcule de usability cu rezultate orientate catre majoritate si nu catre o parte dintre noi care le vom resimti direct datorita unei altei obisnuinte de consum prea conservatoare pentru noua directie… sociala a gigantului.

Ideea e ca linia (de design) a fost data de dinainte de G+ si s-a terminat la Google Docs, in urma cu ceva vreme. Daca nu ma insel, a plecat de la Feedburner, unde e cu mult mai suparatoare schimbarea (multumesc lui Dumnezeu ca fu reversibila!), deoarece noul Feedburner, desi ofera statistici mult mai exacte (poti vedea, de exemplu, la ce ora din zi au fost citite articolele prin RSS) ma priveaza de cateva lucruri simple pe care le raporta, precum Popular Items.

Deh, copiii e rai.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments