Posted By Costin

Nu e dificil sa deosebesti neghina de grau, insa daca vrei sa vinzi graul…


Toate comentariile negative sa vina la mine, zic. Pana la urma, nu e vorba de patriotism, ROM, rrom, rromania, primarul Parisului care a inlemnit la vestea ca parizienii vor primii cateva tone de rom gratis (am ras la asta :-)) sau orice altceva. E vorba despre a crede ceva despre noi, romanii.

Insa, pana la urma, te inteleg si pe tine. Nu suntem noi cei mai destepti. Sau toti destepti. Nu suntem noi cei mai frumosi. Nici macar cei mai buni la pat, ori tara cu cele mai frumoase femei din lume dupa cum ni s-a dus vestea. Insa nu am sa inteleg de ce ei trebuie sa cunoasca acest lucru din gura noastra.

Nu va suna putin tamp aceasta sinceritate dusa la extrem? Radem de Elena Udrea ca nu e in stare sa rezolve odata un branding de tara, insa ne dam la gioale unul altuia cu fiecare ocazie si motiv, doar pentru ca putem si pentru ca ne place. Nu mai bine intram putin in piua?

Am impresia cateodata ca suntem intr-o competitie cu romanul de langa noi in a-l face de ras in fata lumii intregi, cum ca el e mai prost decat toti cunoscutii nostri, daca se poate expati, evident. Si cu siguranta hot.

Iar prietenul lui e si mai prost, si mai hot, si tot asa. Si ne incordam inutil aratatoarele in jurul nostru de parca ne-am nascut cu PhD la Harvard, iar restul nu au ajuns nici macar intr-a IX-a la Liceul industrial nr 14 din spatele parcului de la Obor.

Au si ei prostii lor, criminalii lor, violatorii lor, pedofilii lor, agramatii lor, cersetorii lor, sau orice alt tip de proscris sau inadaptat din diferite motive sociale. Unii chiar au populat un continent din proscrisi, insa, bai, si cand vorbesc despre acestia o fac tot cu mana la inima si imnul pe buze.

Sunt ai lor!

Drept urmare, cum unii au fost nemultumiti ca aceasta campanie a fost targetata prost si ineficient pe limba romana, ma gandesc ca ar putea sa scrie in alta limba. Engleza, franceza, spaniola, chineza, araba etc.

Cu exemple. De la motorul cu reactie, pana la banala penicilina. Pai nu? Sau si aia au fost prosti pentru ca, probabil, nu s-au carat din tara asta in care traiesc doar astia, 2-3 destepti, langa o multime imensa de prosti facut gramada?

In plus, iacata si un set de bannere. Asa, de sustinere pentru Romanii sunt destepti.

PS. Campaniile pe refresh.ro sunt marcate ca atare, cu tagul promo. Exact, asta nu-i. E clar, m-am vandut.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments