Posted By Ioana

Orange Care Center – centru dedicat telefoanelor mobile


Orange Care Center a fost lansat marti si este primul centru dedicat telefoanelor mobile, unde se fac reparatii, setari sau instalari de softuri pe loc. Spatiul Orange Care Center este situat in apropierea magazinului de pe Bd. Lascar Catargiu nr. 51-53, in apropiere de Piata Victoriei, si va fi deschis in timpul saptamanii pana seara tarziu, dar si in weekend.

Compania de telefonie mobila anunta ca serviciile oferite de Orange Care Center Europe House sunt disponibile tuturor, indiferent ca sunt sau nu clienti Orange. Clientii Orange pot alege din portofoliul Orange Care si servicii precum: asigurarea pentru telefon, transfer de continut sau Smart Services sau pot alege dintr-o gama cu peste 200 de modele de accesorii: incarcatoare, GPS, carduri, huse, folii protectoare si altele.

In timpul asteptarii, clientii pot naviga gratuit pe internet in zona de internet café, pot imprima sau fotocopia documente sau pot comanda un sandwich, cafea sau isi pot incarca telefonul mobil.

Investitia în Orange Care Center a fost de peste 60 000 de euro. Prin Orange Care Center am vrut sa oferim mai mult decat un centru de service. Am vrut sa cream un spatiu cu dubla functionalitate care imbina utilul cu placutul” a declarat Sorin Blideran, Senior Product Manager Orange Romania.


View Comments