Posted By Ioana

Paravion.ro relanseaza platfoma de rezervari online cu o investitie de peste 400.000 euro!


Paravion.ro anunta relansarea platformei de rezervari online, in urma unor investitii in valoare de peste 400.000 de euro. Datorita imbunatatirilor si dezvoltarii serviciilor turistice clientii Paravion.ro vor beneficia de un motor de cautare mult mai performant, care permite o sesiune mai lunga de navigare fara ca rezultatele cautarii sa expire.

De asemenea, vor putea folosi un singur cos de cumparaturi pentru toate serviciile (bilete de avion, cazare, asigurare de calatorie). Noua platforma Paravion.ro le permite clientilor sa vada durata pe segment si timpul de escala in aeroport.

Imbunatatirile aduse de noua platforma Paravion.ro fac parte dintr-un proces continuu de inovatie in online, proces in care urmarim sa facem experienta de shopping in domeniul serviciilor turistice cat mai atractiva si mai simplu de utilizat”, a declarat Remus Visan, Deputy Managing Director al Paravion.ro.

In curand se va lansa si versiunea de mobil a website-ului Paravion.ro, cu aplicatii pentru smart phones: Android, iPhone, Windows si un sistem integrat pentru statusul de timp real de zbor via SMS. In plus, fanii Facebook vor beneficia de o interfata prietenoasa, cu mai multe aplicatii.


View Comments