Posted By Costin

Romanii sunt destepti


Da, e un articol campanie pentru Rom, o campanie atat de misto incat imi e ciuda ca nu am gandit-o eu. Trecand insa peste asta, ideea e simpla. Se da google.ro si se urmaresc sugestiile pe care Goole le face la cautarea “Romanii sunt” (fara sa apasam enter). Rezultatele? Mie mi-au fost sugerate atribute precum paducioshi, prosti si latini.

Iar campania asta, trecuta prin filtrul minunat al presei, observ ca a ridicat in Google articole precum cele din libertatea.ro (aici), opiniatimisoarei.ro (aici), antena3.ro (aici), realitatea.net (aici), publicate in ultimele 2 zile, plecand de la un articol de pe hotnews.ro, ceea ce ne face misiunea un pic mai grea.

Razboi? Evident. Sunte vreo 16k bloguri active in Romania. Mai sus sunt 5 publcatii, iar fara poezie, viata e pustiu. De aceea, propunerea mea e ca fiesce blogger sa publice un articol cu un titlu care sa contina romanii sunt + un atribut pozitiv precum creativi, inteligenti, frumosi, simpatici, destepti, buni amanti, iubitori de cultura, atragatori, minunati, extraordinari etc.

Dupa care sa le dam link la toti care au mai scris astfel de articole, folosind si atributul title. title=”numele articolului” (ceea ce se vede la mouse over peste link). De exemplu, au mai scris:
Romanii sunt oameni buni (manafu.ro),
Romanii sunt inteligenti (zoso.ro),
Romanii sunt creativi (raluxa.com)
Romanii sunt creativi (silviana.cosma.name)
Romanii sunt senzationali (imunteanu.com)
Romanians are smart (buhnici.net)
Romanii sunt destepti si… (blog.bortunolteanu.ro)
Romanii sunt destepti! Hai s-o facem! (cabral.ro)
Romanii sunt niste oameni de vis (chinezu.eu)

… (aceste puncte de suspensie asteapta articolul de pe blogul tau :-))

Incepem?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.