Posted By Ioana

“Sa invatam numerele de la 0 la 20”, joc creativ prin care copiii invata sa numere, pentru iPhone si Ipad


Primul joc educativ pentru copii creat pentru iPhone si Ipad in Romania va fi lansat weekendul viitor de catre editura Gama, la Targul International de carte “Gaudeamus”. Jocul educativ “Sa invatam numerele de la 0 la 20” este structurat pe doua niveluri de dificultate, in functie de complexitatea operatiilor cu numere.

In consecinta, copiii vor invata sa numere pana la 10, iar in cel de-al doilea ajunge pana la 20. Jocul are si o versiune in limba engleza, oferindu-i copilului posibilitatea de a invata nu doar matematica, ci si o limba straina.

Filosofia dupa care ne ghidam intotdeauna este educatie prin joc. De aceea, folosim de multe ori suporturi aditionale pentru cartile noastre, precum CD-urile audio sau multimedia.

Constienti ca trebuie sa tinem pasul cu noile tehnologii si cu preocuparile tot mai variate ale copiilor, am creat aceste jocuri pentru iPhone si iPad, in dorinta de le oferi modalitati alternative de invatare. si pentru ca ne dorim sa facem cartile Gama accesibile oricui, ne puteti gasi in librariile din toata tara, in magazinele online, iar de acum si in App Store

Diana Mocanu, directorul general al editurii Gama

Jocul “Sa invatam numerele de la 0 la 20” poate fi descarcat din App Store incepand cu 15 decembrie 2011.


View Comments