Posted By Costin

Samsung Galaxy Nexus (hands-on review)


2 scurte, una calda si una rece, nu inainte de a sublinia faptul ca fanii Nexus sunt in extaz la vederea lui Galaxy Nexus. Am intalnit 3, toti 3 au balit la cei 4.65 inch de parca Samsung ar fi lansat iPhone 10.

+

Odata cu Ice Cream Sandwich, Android a trecut de la a se adresa geeksilor, la a se adresa oamenilor de rand. Mult mai usor de utilizat, intuitiv, tot ce vrei. Atat de usor incat mi-a dat ceva batai de cap din cauza faptului ca ma asteptam sa fac chestii mai complicate pentru a ma conecta la o banala retea wi-fi si nu sa apas pur si simplu pe o intreprindere care functiona si cu slide, pentru on/off.

Atat de usor incat multe briz-briz-uri gen widget-uri pot fi gasite extrem de rapid prin setari si, prin simpla apasare le poti arunca unde vrei pe unul dintre desktop-uri. Atat de usor incat aplicatiile pot fi inchise printr-un singur slide.

Ori nu se misca atat de rapid pe cat ma asteptam, ori sunt eu mare fan Samsung Galaxy S II. Ideea e ca se misca mai greu decat SGS2, puteti gasi aici un video asemanator cu cel de mai jos, diferentele fiind vizibile cu ochiul liber.

Iar toata intreprinderea asta cu Google nu cred ca face decat sa intarzie SGS3, daca va mai fi vreun SGS3, avand in vedere ca, cel putin din punct de vedere al exteriorului, Galaxy Nexus e o continuare naturala a SGS 2-ului. Acelasi spate, ecran mai mare.

Detaliat despre Galaxy Nexus a scris Radu.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments