Posted By Ioana

Samsung lanseaza Wave 3 si in Romania


Samsung lanseaza saptamana aceasta si in Romania noul model de smartphone Wave 3, care are sistem de operare bada 2.0, dar si o gama extinsa de aplicatii si servicii.

Vom continua sa imbunatatim platforma noastra bada si ecosistemul de aplicatii pentru smartphone-urile Wave, prin dezvoltarea mai multor elemente inovatoare, aplicatii si servicii de continut. Credem ca Wave 3 este un smartphone care demonstreaza cu adevarat angajamentul Samsung fata de platforma bada in industria mobila, si sper ca toti clientii din lume se vor bucura si vor profita de multitudinea de specificatii inovatoare”, a declarat JK Shin, presedinte Samsung Mobile Communications Business.

Noul model de smartphone are un design atractiv, beneficiind de o carcasa de metal de 9.9 mm, din aluminu subtire, procesor de 1.4GHz si conectivitate HSPA 14.4 Mbps. Capacitatea placii video incorporate permite utilizatorilor sa beneficieze de o rezolutie inalta a videoclipurilor in orice moment, iar codecul DivX ofera imagini clare, pentru cele mai bune cadre video.

Samsung Wave 3 ruleaza pe platforma bada 2.0, are interfata Touchwiz UX, iar utilizatorii pot sa execute mai multe aplicatii in acelasi timp.

Ecranul de pornire Live Panel poate fi optimizat cu shortcut-uri instante catre continut si catre cele mai importante aplicatii, iar tehnologia integrata WiFi Direct ii scuteste pe utilizatori de efortul de a gasi reţelele wireless, aceasta conectand dispozitivul direct la retelele WiFi disponibile.

Noul serviciu imbunatatit Social Hub 2.0 integreaza mesajee, SNS si email-urilor cu agenda si calendarul, pentru networking instant; afisand toate interactiunile sociale intr-un singur portal.

Samsung Wave 3 include, de asemenea, serviciul de mesagerie ChatON Samsung, care conecteza toti utilizatorii de retea mobila intr-o singura comunitate, dar are si o gama larga de jocuri 3D si aplicatii LBS.


View Comments