Posted By Costin

Si indienii au talent, insa prefer bufnitele! (viralul de vineri)


Recunosc, nu am reusit sa ma uit pana la finalul clipului de mai jos. Cei mai slabi de inger, ca mine, pot urmari in schimb acest clip cu bufnite dragute, care a inregistrat peste 1 milion de posturi pe Facebook in ultima saptamana, impingandu-l astfel la 6 milioane de vizualizari pe Youtube.

Revenind insa la clipul nostru, acesta a depasit 5.5 milioane de afisari, de vina fiind si 1,3 milioane de preluari pe Facebook, vreo 15.000 de tweet-uri si peste 250 de blogguri care au preluat clipul.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in doar cateva zile.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments