Posted By Costin

smsfotbal.ro, primul joc multiplayer social prin SMS din Romania


Sms Mini Football este un joc multiplayer cu elemente RPG pe care l-am jucat impreuna cu Dan Virtopeanu in urma cu ceva luni (era intr-o versiune beta :-P) exclusiv prin SMS. Fiecare jucator poate efectua actiuni specifice prin SMS in timpul meciului in functie de pozitia din teren si pozitia aleasa (jucator de camp sau portar). Jucatorii interactioneaza cu mingea in mod virtual cu efecte similare ca intr-un joc real.

smsfotbal.ro

Acum jocul are si site, smsfotbal.ro, un campionat in toata regula, in care inscrierile se primesc pana pe 28 noeimbrie 2011, ora 12, si premii in coduri valorice de incarcare pentru toti jucatorii echipelor care participa la faza eliminatorie, cate 100 de euro sau un aparat foto digital Samsung pentru echipele din finala SuperLigii, precum si DVD playere LG sau mp3 playere pentru jucatorii echipei care castiga Liga.

Sms Mini Football este primul proiect in care este implicat Dan Virtopeanu, dupa retragerea de la conducerea Voxline Communication, unde, timp de 8 ani a condus peste 200 de campanii de mobile marketing (SMS push şi pull, IVR, aplicatii, advergames, mobile web), a implementat peste 250 de solutii de plata prin SMS precum si numeroase aplicatii interactive SMS si IVR, si a lansat doua jocuri online multiplayer (juicyville.ro si presedintelemeu.ro).

Dan a fondat Grapes Games, SMS Mini Footbal fiind lansat in parteneriat cu Voxline Communication.

Note de subsol:
1. Dan Virtopeanu – antreprenor. Profil LinkedIn | Twitter | Blog personal | refresh.ro

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments