Posted By Ioana

SPA la tine acasa cu ajutorul SPA Boutique


SPA Boutique este primul magazin online din Romania, din acest domeniu, care a fost lansat recent de www.despreSpa.ro. Doritorii vor gasi acolo peste 600 de produse special selectate pentru a crea o atmosfera specifica stilului SPA la ei acasa.

SPA Boutique distribuie, in exclusivitate pentru mediul online, branduri precum La Cremerie, care sunt utilizate in peste 2500 spa-uri profesionale si centre de infrumusetare in Italia si in strainatate.

Tot in magazinul online vor gasi produse Karin Herzog, singurele creme din lume care contin oxigen activ, pe care il introduc in piele odata cu apa vitala si vitaminele A si E, scrub de ciocolata sau crema cu ciocolata.

SPA Boutique le faciliteaza clientilor site-ului accesul la diverse produse despre care citesc in articolele informative. De exemplu daca acestia lectureaza un articol despre masaj cu ulei de argan, la sfasitul acestuia sunt prezentate centrele spa unde se poate face un masaj cu ulei de argan, dar este recomandat si un articol despre ingredientul ulei de argan si beneficii sale asupra sanatatii.

Este firesc sa continuam prin a prezenta si produsele care contin ulei de argan. Vom continua sa selectam produse de calitate, capabile sa aduca prin simpla lor utilizare o stare de relaxare

Ioana Marian, director general DespreSpa.ro


View Comments
There are currently no comments.