Posted By Costin

Stie cineva cati romani folosesc Google+?


Ieri, Google+ a lansat Google+ Pages, la 3 luni distanta de asta. Branduri, atacati!

Ideea sunt 2.

Google arde cateva etape pe care Facebook le-a gestionat cu doua maini stangi, insa inca nu imi dau seama cat impact are in Romania. Tot poporul foloseste google.ro, asta imi e foarte clar. Nu stiu insa cati au Google Account (un avantaj major pentru G+ in “batalia” cu Facebook) si, dintre acestia, cati folosesc efectiv Google+. Stie cineva?

Si da. Odata cu Google+ Pages, compania a lansat doua moduri pentru a adauga pagini in cercuri prin functia de cautare Google. Primul este prin includerea Google+ Pages in rezultatele de cautare, iar al doilea este o caracteristica noua, denumita Direct Connect, ce nu e disponibila decat pentru cateva branduri (Pepsi, de exemplu) si, evident, nu functioneaza pe .ro.

Ne uitam la clipuri de p’afara si ne gandim la cautarea de pe Facebook, corect? Cat poate sa mai dureze pana vom cauta si… persoane? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.