Posted By Costin

tetatet.ro, reteaua sociala a Adevarului


Conform unei stiri de pe DB pe care nu o mai gasesc decat in cache la Google, Adevarul Holding investeste / va investi in dezvoltarea unei retele sociale destinata “profesionistilor romani”. Si, conform declaratiilor, tetatet.ro va fi integrata cu toate canalele online si offline ale trustului Adevarul.

Ce este insa cu adevarat de retinut din intreg articolul este declaratia lui Mike Costache1, actionar si membru al board-ului tetatet.ro: parteneriatul cu trustul Adevarul se fructifica la momentul potrivit pentru o dezvoltare rapida a unei platforme in limba romana si dedicata doar romanilor. Sa fie intr-un ceas de firma, desi ma indoiesc.

Facts: tetatet.ro este singura retea de profesionisti romaneasca care a rezistat, in ideea in care inca ii mai simt zvacul pe email, din ce in ce mai rar in ultima perioada, recunosc. lucrez.in/it a intrat in dead pool in august 2010, ikonect.ro a avut aceeasi destinatie 3 luni mai devreme, in timp ce octo.ro nu poate fi rezolvat (Oops! Google Chrome could not connect to octo.ro).

Note de subsol:
1. Mike Costache – antreprenor. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments