Posted By Ioana

Tiriac Auto si-a lansat propria aplicatie pentru iPhone


Tiriac Auto este primul operator roman din domeniul distributiei si service-ului auto care a lansat o aplicatie proprie de iPhone.

Aplicatia poate fi descarcata de aici, iar utilizatorii vor putea consulta ofertele de masini noi si rulate, vor putea gasi cel mai apropiat showroom sau service sau vor putea sa isi programeze o vizita intr-unul din punctele de prezenta Tiriac Auto.

Prin acoperirea acestui nou canal de comunicare, venim practic in intampinarea clientilor nostri, utilizatori de iPhone, care, indiferent de locul in care se afla, au nevoie de o informatie utila, in timp real, despre cel mai apropiat service sau showroom din reteaua Tiriac Auto. Tinand cont de ritmul accelerat de crestere a numarului de utilizatori de iPhone, consideram important sa fim prezenti si aici.

Prin urmare, prin lansarea aplicatiei pentru iPhone, clientii vor avea acces rapid atat la datele de contact ale Tiriac Auto cat si la toate informatiile despre masinile noi sau rulate pe care le avem in stoc“, a declarat declara Valentin Safta, Director Marketing Tiriac Holdings.

Utilizatorii aplicatiei vor mai putea accesa filme de prezentare, reclame sau vor putea descarca materiale apartinand marcilor si modelelor din portofoliul Tiriac Auto, daca vor intra la sectiunea multimedia.


View Comments