Posted By Costin

unica.ro asteapta relansarea…


… pe beta.unica.ro, cu un design si o noua structura a informatiei pe categorii de departe mai curate decat ceea ce gasim acum pe actualul unica.ro. Si mult sex in homepage. Mult, insa deh, nu am atat de mult estrogen incat sa fiu… unica! 🙂

Traficul actualului site variaza intre 25 si 39k vizitatori unici pe zi, unica.ro inregistrand luna trecuta 557.974 de vizitatori unici, ceea ce inseamna atingerea unui nou record personal de trafic. Nu e de mirare, am o vaga banuiala ca trendul recordurilor din top 10 a patruns destul de mult in intreg universul SATI.

Pe de alta parte insa, afisarile generate de utilizatori au scazut din vara si pana in prezent destul de drastic, in ciuda faptului ca a crescut cu mult numarul de vizitatori unici. La sfarsitul primaverii, site-ul a raportat si 4.885.010 afisari, la un numar de vizitatori unici cu 60k mai mic decat cel actual (496.965), cei peste 550k de luna trecuta generand insa doar 3.863.450 (cu 1 milion mai putin!).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.