Posted By Costin

Vodafone pregateste un sandwich de inghetata!


Dupa anuntul de ieri, iPhone 4S fiind disponibil cu precomanda impreuna cu urmatoarele abonamente, un altul se pregateste sa fie facut public: noul Samsung Galaxy Nexus va fi disponibil prin Vodafone Romania, data exacta si preturile urmand a fi comunicate in perioada care urmeaza.

Si pentru a avea si o reprezentare vizuala a intreprinderii despre care vorbim, o puteti recunoaste sub forma placii de gresie din fotografia de mai jos :-), placa ce este insotita de batranul meu HTC Desire si proaspatul Nokia N9.

Samsung Galaxy Nexus

Samsung Galaxy Nexus a fost lansat pe data de 19 octombrie 2011 la Hong Kong, la evenimentului Samsung Ice Cream Sandwich. Minunatia are un ecran super amoled de 4.65 inch (1280×720 px!), un procesor dual core de 1.2Ghz, 1GB ram, sitemul de operare fiind Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments