Posted By Costin

17 posturi TV de la Orange pentru clientii posesori de terminale cu Android


Saptamana trecuta, Orange Romania a lansat aplicatia TV de la Orange, aplicatie disponibila tuturor posesorilor de terminale mobile cu Android. Aplicatia este gratuita (download Android Market) si, pe langa posturi TV precum Antena3, Realitatea TV, Kanal D, ProTV International, Kiss TV si U TV, utilizatorii pot asculta si posturi de radio precum ProFM ori Radio Guerilla. De asemenea, se pot viziona camerele web din Predeal si de pe traseul Otopeni – Ciolpani.

Aplicatia este disponibila si pentru posesorii de iPhone (download: Apple Store), insa urmeaza a fi actualizata pentru a oferi aceleasi beneficii si utilizatorilor de iPhone si iPad.

Nota:
In cazul in care nu esti abonat Orange / nu esti logat vei primi mesaje de genul “Serviciul este momentan indisponibil. Te rugam sa incerci mai tarziu.” (Android), ori ca acesta, pe iOS (se va rezolva cel mai probabil dupa update).

In comunicatul de presa se specifica faptul ca aplicatia este pentru clienti (Aplicaţia TV de la Orange oferă clienţilor posibilitatea de a urmări direct pe telefon 17 posturi TV), insa nu am gasit nicio posibilitate de a ma loga in vreun fel.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments