Posted By Costin

4.1 milioane romani de Facebook. Cati interactioneaza cu paginile brandurilor?


O stire care deja face inconjurul Romaniei este aceea ca numarul utilizatorilor romani de Facebook a depasit pragul de 4.1 milioane, dintre care 3.4 milioane au peste 18 ani, iar 3.2 milioane cu varste cuprinse intre 18 si 45 (exact match, pentru a elimina cei cu 17 ani si 10 luni, de exemplu).

Conform Facebrands, 3.7 milioane de utilizatori de Facebook din Romania si-au declarat orasul, pe primele locuri situandu-se: Bucuresti (26.87%), urmat la mare distanta de catre Cluj-Napoca, cu 4.88%, Timisoara (4.79%), Iasi (4.63&) si Constanta (3.74%).

Mai multe detalii despre istoricul milestone-urilor depasite de numarul de utilizatori romani pe Facebook cat si alte informatii conexe puteti gasi urmarind tagul Facebook Romania.

Va reamintesc si statistica din vara, conform careia, din tot acest amar de conturi romanesti pe Facebook, doar putin peste jumatate de milion au interactionat cu paginile romanesti. Vezi Cifra zilei: 567.663. Aviz brandurilor romanesti interesate de Facebook!. Ar fi interesant de refacut acest calcul.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments