Posted By Costin

A scazut numarul de conturi de Twitter active in Romania. Blogosfera rezista!


Conform ZeList, numarul de bloguri active (adica acele bloguri care au publicat cel putin un post luna trecuta) a ramas constant in perioada octombrie-noiembrie, crescand insa numarul de articole cu 6%, de la 189k la 201k.

In cazul Twittosferei, numarul de conturi active a scazut la 15713 in luna noiembrie, de la aproape 16k in octombrie, asta in ciuda faptului ca atat numarul de conturi de Twitter, cat si numarul de mesaje pe care acestea le-au generat au crescut.

Mai multe informatii in imaginea atasata, via.

In tot acest timp in care blogosfera a ramas constanta iar Twittosfera este in scadere in ceea ce priveste numarul de conturi active, Facebook a mai depasit un milestone, atingand 4.1 milioane conturi active in Romania, dintre care un sfert sunt din Bucuresti.

Zelist, dezvoltata si implementata de catre TreeWorks, reprezinta prima si cea mai cunoscuta solutie de monitorizare social media romaneasca, ce urmareste peste 63.000 de bloguri si peste 50.000 de conturi de Twitter din Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments