Posted By Costin

Adio RECORDURI ULUITOARE! Vezi AICI pentru ce site-uri AU TRAS CLOPOTELE posesorii de telefoane mobile din .ro!


Daca luna trecuta aveam parte de ceva agitatie in topul celor mai vizitate site-uri pentru mobile din Romania, prin aparitia unui new-entry, m.evz.ro (in locul lui m.antena3.ro) si schimbarea pozitiilor dintre m.stirileprotv.ro si m.libertatea.ro, luna aceasta este cea mai trista luna din istoria SATI pe segmentul mobisite-urilor.

7 mobisite-uri din top 10 raporteaza scaderi de trafic!

Nu radeti si nu va lasati influentati de titlul articolului, treaba e destul de serioasa, m.sport.ro, de exemplu, depasind recorduri dupa recorduri de trafic, atat personale, cat si la nivelul intregii industrii, inca de prin vara lui 2010, cu doar doua hopuri, in decembrie 2010 si iulie 2011.

Pe acest fundal trist, m.cancan.ro si m.evz.ro recupereaza din diferenta de vizite fata de realitatea.mobi si, respectiv, m.libertatea.ro, anuntand o luna decembrie la fel de agitata pentru topul celor mai vizitate site-uri de mobile din Romania.

Nu ne ramane decat sa ne inarmam cu pop-corn si Coca-Cola, chiar daca stim cu totii ca pe nimeni nu intereseaza topurile acestea, cifrele raportate, traficul pe care il fac site-urile si pozitiile din topuri ;-).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments