Posted By Costin

Am nevoie de ajutor pentru a alcatui o lista de bloggeri frumosi :-)


Deh. 🙂

Mi-ar placea sa facem impreuna o lista cu bloggeri (fete/baieti) pe care voi ii cititi cu drag. Genul ala de bloggeri care si cand scriu prost scriu bine, care povestesc frumos / cu entuziasm despre locurile prin care au fost, despre sentimentele pe care le-au trait in diferite ocazii etc. Oameni pozitivi, care fac lucruri sa se intample.

Unde? In comentarii, de preferat. Sa-i cunoasca toata lumea, plus ca banuiesc le-ar face si lor placere stiind ca cineva, acolo, ii apreciaza pentru orele petrecute cu tastatura in fata si poate, astfel, le gasim si alti cititori fidei ca voi. Daca sunteti timizi 🙂 si vreti sa mi-i trimiteti doar mie (le pot posta eu, no worries), puteti sa o faceti pe mail (costin la bakers.ro), ori pe telefon/sms, 0764.bakers.

Nu ma intelegeti gresit. Am o astfel de lista, insa am si 2 motive pentru ce am scris mai sus. Primul este ca vreau sa am in reader si astfel de bloggeri (ai mei sunt in majoritatea lor ori prea tehnici, ori prea agitati :-)) si, in plus, am niste idei faine pe care vreau sa le pun in aplicare, pentru care am nevoie sa cunosc cat mai multi bloggeri care nu sunt neaparat in zona mea de interes.

PS. Poate fi “o sansa” pentru valul 2, zic. Aratati cu degetul A to C-Listerii 🙂 care indeplinesc “conditiile” din primul paragraf.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments