Posted By Costin

Ce cadouri isi doresc romanii anul acesta de la Mos Craciun?


Conform celui mai recent studiu derulat de Liberty Center pe platforma ivox.ro, cele mai dorite cadouri pe care romanii si le doresc de la Mos Craciun sunt gadget-urile de ultima generatie – telefoane, tablete sau playere muzicale – (28,23%) si vacantele in strainatate (23,29%).

La coada clasamentului obiectelor pe care romanii si le doresc sub bradul de Craciun stau bijuteriile sau parfumurile scumpe (4,54%) si cartile, cu 3.52% din preferintele celor 1477 de respondenti cu varste cuprinse intre 10 şi 60 de ani.

PS. Conform rezultatelor unui sondaj paralel, din totalul celor care au raspuns afirmativ la intrebarea „Crezi in Mos Craciun?” (651 de persoane de toate varstele), un procent de 56,2% e reprezentant de persoane de sex feminin si doar 43,7% sunt persoanele de sex masculin. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments