Posted By Costin

Ce lipseste site-ului de dating twoo.com?


In cazul in care inca nu stiti ce e Twoo si de ce se inghesuie lumea sa va invite, cititi In cazul in care va intrebati “ce dracu e Twoo”…. Iar raspunsul la intrebarea din titlu e simplu. Limba romana.

In fiecare zi primesc cate un e-mail in care sunt invitat sa contactez intre 5 si 10 fete, dupa un algoritm destul de usurel, bazat in principal pe varsta. Ei bine, vazand ca se face luna si nu misc nimic, m-au bagat cel mai probabil intr-un pool de oameni greu de convins si au schimbat tactica.

Iar aceasta este geniala, de altfel, dupa cum puteti vedea mai jos, ceea ce ma duce cu gandul la lipsa limbii romane, luand in considerare faptul ca suna destul de fals “I was looking for someone like you today, but you weren’t online. Fancy a chat right now?”, mesaj urmat de o casuta de chat.

Cum ar fi un mesaj de genul “Astazi te-am cautat pe site si nu erai. Ce zici? Ne vedem pe chat? Hai sa stabilim o intalnire. Da-mi un mesaj in casuta de mai jos si cine stie, poate iesim la [insert here preferinta completata pe site, gen “film”, “cafea”, “parc” etc]”?

N-ar rupe?

twoo mail


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments