Posted By Costin

Clientii Orange si Vodafone pot rasufla usurati pentru cel putin inca un an de zile


Valerian Vreme a anuntat marti seara ca perioada de valabilitate a licentelor de telefonie mobila pentru Vodafone Romania si Orange Romania vor fi prelungite pentru maxim un an de zile (vezi Licentele de operare ale Orange si Vodafone expira in mai putin de 10 zile), timp in care Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale va pregati procedurile de licitatie pentru acordarea acestor licente.

Taxa de prelungire pentru fiecare operator in parte va fi de 6,4 milioane euro.

* via mediafax.ro

Mobilrom si Mobifon, actualele Orange si Vodafone, au platit fiecare cate 75 de milioane de dolari in ’97 pentru a obtine licenta de operare pe o perioada de 15 ani, care expira pe 31 decembrie 2011. Cosmote a platit 53 de milioane de dolari pentru a obtine licenta, pana in data de 5 aprilie 2014.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments