Posted By Costin

Cunosti un programator PHP bun? Ai sansa sa castigi un iPhone 4S recomandandu-l pentru un interviu!


innobyte

Odata cu lansarea noului innobyte.com, Innobyte demareaza si un concurs pe Facebook pentru norocosii care au prieteni programatori si isi doresc un iPhone 4S! Cum poti castiga un iPhone 4S? Simplu. Cauti in grupul tau de prieteni un programator cu experienta si il recomanzi pentru un interviu.

Cerinta? Prietenul tau trebuie sa aiba o experienta de minimum 4 ani in programare PHP.

Iar daca nu stii pe nimeni care este programator cu experienta, da-le sansa prietenilor tai sa participe, spunandu-le despre concursul care se va desfasura incepand de astazi pana in data de 5 februarie 2012, zi in care va avea loc extragerea pentru desemnarea castigatorului unui iPhone 4S.

Cum participi?

– Daca nu esti inca fan al paginii de Facebook Innobyte, grabeste-te sa-i dai Like
– Acceseaza tab-ul de concurs
– Completeaza campurile formularului cu numele si adresa ta de e-mail si numele, numarul de telefon si link-ul catre pagina de LinkedIn sau uploadeaza CV-ul prietenului recomandat
– Apasa butonul „Trimite”
– Urmareste pagina de Facebook Innobyte pentru a afla ultimele noutati privind concursul

Conditiile de participare sunt minime. Trebuie sa ai peste 18 ani, sa ai domiciliul in Romania!

Succes la cautat programatori buni!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments