Posted By Costin

Dupa Social Media Snow Camp


Trec peste importanta evenimentelor in blogging, de la informatiile pe care le poti acumula, chiar daca sunt spuse de 100 de ori, de catre aceiasi oameni, pana la networking. Am mai spus-o, insa cum sunt sigur ca sunt oameni care nu au avut timp, au trecut peste, ori nu citeau refresh.ro la vremea respectiva va re-semnalez articolul respectiv. E scris cu mult drag: Sunt evenimentele despre online o pierdere de timp?

Cu 2 lucruri am plecat de la Biz Snow Camp. Ambele despre blogging, avand totusi legatura, desi mica de moment, cu ceea ce fac de mai bine de jumatate de an deja: Bakers Digital Communication.

1. Desi se fac bani din ce in ce mai multi din blogging, sunt putini bloggeri care inteleg aceasta activitate ca pe un business si au si o conduita pe masura. Si ii amintesc aici pe Adi Hadean si Cabral.

Ma inclin.

2. Blogging-ul de provincie

Dupa vizita pe care le-am facut-o bloggerilor din Ploiesti in urma cu cateva luni, evenimentele din tara si, acum, evenimentul de la Paraul Rece mi-au confirmat faptul ca al doilea val despre care tot vorbim pe la colturi nu va veni din Bucuresti. Ci din provincie.

Ma inclin.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments