Posted By Costin

Feed Stats refresh.ro (11.2011)


Abonatii feed-ului RSS de pe refresh.ro au generat in ultimele 30 de zile 79,298 vizualizari pe 572 si 25,892 de click-uri catre 117 de articole. Numarul de abonati prin RSS a ajuns la 2892 (30 noiembrie noiembrie), in crestere cu 1.5%, fata de luna trecuta (2848 abonati in 3 noiembrie).

Nota: Incepand cu finalul lunii august 2011, feed-ul rss al refresh.ro a revenit la publicarea in totalitate a informatiei de pe blog (full feed), utilizatorii putand avea astfel acces la continut folosind o simpla adresa de email ori un RSS Reader (ex: Google Reader).

Abonarea la refresh.ro este gratuita si se poate realiza urmand indicatiile din primul box din sidebar. Va recomand abonarea prin e-mail, articolele refresh.ro fiind trimise o singura data pe zi, in jurul orei 09:00. Pentru mai multe detalii referitoare la statisticile blogului va rog sa consultati eticheta refresh.ro.

In continuare va semnalez cele mai populare articole de pe refresh.ro citite prin intermediul feed-ului RSS si inca doua topuri (afisari, click-uri), o colectie a celor mai interesante articole din punctul de vedere al abonatilor prin RSS ai refresh.ro.

1. Cautam tineri cu stofa de antreprenor online
2. Facebook in Romania
3. De ce Flash e mort, dar nu o ştie încă (Vali Petcu)
4. Mihai Patrascu, evomag.ro: “Pana la 50% discount, incepand de maine, ora 08:00″
5. Naumovici explicat (Vali Petcu)

Top 5 cele mai vizualizate articole prin intermediul feed-ului RSS:

1. Cautam tineri cu stofa de antreprenor online
2. Naumovici explicat (Vali Petcu)
3. Facebook in Romania
4. Mihai Patrascu, evomag.ro: “Pana la 50% discount, incepand de maine, ora 08:00″
5. De ce Flash e mort, dar nu o ştie încă (Vali Petcu)

Top 5 articole care au generat cele mai multe click-uri din feed-ul RSS:

1. De ce Flash e mort, dar nu o ştie încă (Vali Petcu)
2. Facebook in Romania
3. Am smartphone, caut conţinut (Vali Petcu)
4. Cautam tineri cu stofa de antreprenor online
5. In cazul in care va intrebati “ce dracu e Twoo”…


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.