Posted By Costin

Hi-Q si Moving Heads & Lorena, live pe cetateabistrita.ro, de revelion. Fara sunet!


Conform unei declaratii facuta de primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Cretu, intr-o conferinta de presa, concertul de Revelion organizat de municipalitate in noaptea dintre ani la care vor canta, printre alti invitati, Loredana si Hi-Q, va putea fi urmarit live, pe cetateabistrita.ro, datorita unei camere de luat vederi din centrul orasului. Fara sunet insa, fiindcă aceste camere nu pot capta sunete ca să se şi audă ce se întâmplă acolo, a spus Cretu.

El a făcut aceste declaraţii într-o conferinţă de presă în care a anunţat că municipalitatea a încheiat proiectul de promovare turistică a oraşului, derulat cu aproximativ un milion de lei, majoritatea bani europeni, proiect prin care au fost montate şi camere de luat vederi pe pietonal care transmit live, pe internet, imagini din centru.

Proiectul a fost finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 5 – “Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, Domeniul major de intervenţie 5.3 – “Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică” cu 780.000 de lei finanţare nerabursabilă, restul banilor fiind alocaţi de la bugetul local.

Biutiful. 🙂

* via mediafax.ro si @adriantoca


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments