Posted By Costin

Legaturi #6: Despre media sociale, browsere si foto jurnalism


Stiati ca puteti tag-ui un prieten pe Facebook folosind un alt text decat numele acestuia? Raspunsul l-am gasit pe hoinaru.ro.

[…] copiezi următorul text în câmpul de status: @@[0:[IDPROFIL:0:TEXT]]. Pe urmă afli IDPROFIL de pe graph.facebook.com/numeleprietenului. Iar în final scrii ce vrei în locul în care scrie TEXT.

Stiati ca exista “Pay a Blogger Day”? Se intampla pe 29 noiembrie (nu in .ro), iar vizitatorii care care apreciaza continutul primit pe bloguri pot sa isi exprime recunostinta printr-o donatie / plata in contul bloggerilor favoriti (via manafu.ro). Ar fi interesant de vazut care sunt acei bloggeri din Romania care ar putea strange bani din donatii.

Google Chrome a depasit Mozilla Firefox, devenind al doilea cel mai folosit browser din lume, scrie Alex Mihaileanu pe subiectiv.ro.

Potrivit StatCounter, site de analiză a traficului pe internet, Google Chrome a depăşit Mozilla Firefox. Cota de piaţă a browserului Google a ajuns la 25,69%, în timp ce Firefox are, în prezent, 25,23%. Practic, Chrome este al doilea cel mai folosit browser din lume, după Internet Explorer, folosit de 40,63% dintre utilizatorii de internet.

CNN renunta la o parte din fotografii din companie, fiind mult mai la indemana fotografiile pe care le obtin de pe urma initiativei iReport (citizen journalism). via piticu.ro / petapixel.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments