Legaturi #6: Despre media sociale, browsere si foto jurnalism


Stiati ca puteti tag-ui un prieten pe Facebook folosind un alt text decat numele acestuia? Raspunsul l-am gasit pe hoinaru.ro.

[…] copiezi următorul text în câmpul de status: @@[0:[IDPROFIL:0:TEXT]]. Pe urmă afli IDPROFIL de pe graph.facebook.com/numeleprietenului. Iar în final scrii ce vrei în locul în care scrie TEXT.

Stiati ca exista “Pay a Blogger Day”? Se intampla pe 29 noiembrie (nu in .ro), iar vizitatorii care care apreciaza continutul primit pe bloguri pot sa isi exprime recunostinta printr-o donatie / plata in contul bloggerilor favoriti (via manafu.ro). Ar fi interesant de vazut care sunt acei bloggeri din Romania care ar putea strange bani din donatii.

Google Chrome a depasit Mozilla Firefox, devenind al doilea cel mai folosit browser din lume, scrie Alex Mihaileanu pe subiectiv.ro.

Potrivit StatCounter, site de analiză a traficului pe internet, Google Chrome a depăşit Mozilla Firefox. Cota de piaţă a browserului Google a ajuns la 25,69%, în timp ce Firefox are, în prezent, 25,23%. Practic, Chrome este al doilea cel mai folosit browser din lume, după Internet Explorer, folosit de 40,63% dintre utilizatorii de internet.

CNN renunta la o parte din fotografii din companie, fiind mult mai la indemana fotografiile pe care le obtin de pe urma initiativei iReport (citizen journalism). via piticu.ro / petapixel.com


Om de gaming online, publishing si de agentie, gamer (PS3, iOS), fotograf din pasiune si iubitor de frumos si calatorii. Blogger, living the good life. Afla mai multe.

View Comments