Posted By Costin

Mesaje pe cer, un cadou de sarbatori pentru prietenii tai de la Orange Romania


Pentru corporatistii ale caror cadouri cumparate pe internet sunt in intarziere, Orange Romania (ne :-)) pune la dispozitie scriepecer.ro, o aplicatie simpatica prin intermediul careia gandurile noastre ajung pe cer de unde pot fi citite de catre orice posesor de smartphone (iOS si Android) cu GPS.

Iar aici sunt 2 posibilitati. Prima, instant, in cazul in care se aleg mesaje predefinite (text ori obiecte 3D), iar cea de-a doua, care necesita moderare, in cazul in care Adelina trebuie sa stie ca mesajul este pentru ea. Exemplu: “Sarbatori Fericite, Adelina! Ti pup!”. Simplu nu? 🙂

Simplu. Aveti insa nevoie de urmatoarele:

1. scriepecer.ro – pentru alegerea locatiei in care sa postezi mesajul.
2. Aplicatie Layar. (descarca: iPhone | Android)

Daca sunteti la laptop si aveti telefoanele la indemana puteti scana codurile de mai jos. Cel din stanga este pentru iPhone, cel din dreapta pentru Android.

                                                

3. Inspiratie la mesaje.

Succes!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments