Posted By Costin

O broscuta care se joaca pe iPhone face incojurul lumii (viralul de vineri)


Clipul pe care l-am ales saptamana aceasta pentru viralul de vineri mi-a adus aminte de cel pe care l-am facut cu Micky, una dintre pisicile din dotare, in timp ce se juca cu aplicatia Cat Fishing pe iPad 2.

Cum nu se putea altfel, clipul meu a inregistrat putin peste 650 de vizualizari, in timp ce clipul cu broscuta, de mai jos a depasit 650.000 in cateva zile, impins de la spate de 268,945 mentiuni pe Facebook, 3.626 mesaje pe Twiter si nici mai mult nici mai putin de 64 de posturi pe bloguri. Iar cu acesta se fac 65. 🙂

Avertisment: final neasteptat. 🙂

Voi aveti clipuri funny cu animalutele din dotare? Daca da, link-ul in comentarii!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments