Posted By Costin

Octombrie 2011: Hi5 Romania paraseste top 10 SATI. Bobby Voicu pleaca de la Intact Interactive. Lansez Bakers Digital Communication


Sfarsit de 2011. Zile linistite. Mancare din belsug. Timp berechet pentru a arunca un ochi asupra .ro-ului. Cu acest mini-serial isi incheie si refresh.ro activitatea editoriala din 2011. La multi ani!.

Sa continuam asadar retrospectiva .ro din 2011 cu cele mai importante evenimente ale lunii octombrie 2011, asa cum au aparut pe refresh.ro. Daca aveti completari, nu ezitati sa lasati un comentariu cu detalii + link. Imi este imposibil sa cred ca va fi completa fara ajutorul vostru.

Intreaga retrospectiva a anului 2011 este disponibila sub tagul retrospectiva .ro 2011.

Multumesc!

* cei nostalgici sau sarguinciosi (dupa caz) pot arunca o privire si peste retrospectiva de anul trecut, ori cea din 2009.

Re/Lansari:
Porsche Finance Group a lansat aplicatia PerfectLease
KissFM pe Android
2Parale are forum
iLike IT, cu George Buhnici
fairsolve.com, o platforma de valorificare a bunurilor supuse vanzarii fortate (lichidari judiciare si executari silite)
stirileprotv.ro a fost relansat
Alerta Cutremur Vrancea, aplicatie de avertizare seismica pentru iPhone
StirileProTV pe iPad

In Divizia B viitorul se vede fara cifre bombastice!
Neplacut cum ma stiti cand vine vorba de cifre bombastice, derapaje sau treburi inexistente, scriu Irelevanta MIPO / SATI: 8.5 milioane de euro in publicitatea online pe septembrie 2011? 🙂, deranjat fiind de titlul de ziar dat unui comunicat de presa. Urmeaza Cum se vede industria online din Divizia B. Vor mai urma, probabil, si altele, atat timp cat noi vom desena cerculete, insa ne laudam la tovarasa ca am rezolvat Pitagora (exagerare evident voita).

Hi5 Romania paraseste top 10, trilulilu.ro pierde locul I, iar adevarul.ro devine portal
Dominatia Hi5 Romania a luat sfarsit in aprilie 2011, dupa 18 luni in care a condus detasat clasamentul site-urilor romanesti cu cei mai multi vizitatori unici inregistrati intr-o singura luna, inregistrand 4.652.007 vizitatori unici in ianuarie 2011, un record absolut pentru site-urile auditate din Romania.

Asa cum am si prevazut, includerea micapublicitate.net sub adevarul.ro a rasplatit (pentru a nu spune a cocotat cu aroganta :-)) site-ul de stiri cu locul 3 in topul celor mai vizitate site-uri din Romania, site-ul inregistrand 2.278.284 vizitatori unici ce au generat 6.872.000 vizite si 2.278.284 afisari. Si un record personal de trafic.

Hi5 Romania paraseste top 10, trilulilu.ro pierde locul I, iar adevarul.ro devine portal. Vezi insa si “La revedere Hi5!”, acum si statistic

Efix loveste din nou. Cu un cal putere


Efix loveste din nou. Cu un cal putere

Intact Interactive revine la situatia de acum 6 luni, Bobby Voicu pleaca in SUA

E o despartire in termeni buni. M-am inteles OK cu majoritatea oamenilor de-acolo, inclusiv fam. Voiculescu, sunt sanse mari sa mai colaboram cand revin in tara. Ca peste tot, sunt oameni cu care nu te intelegi, altii cu care te intelegi extraordinar (va multumesc pentru sms-uri si telefoane, chiar sunt bine, sanatos 🙂 ).
Bobby Voicu, Blogging Consultant, FTW Media

Intact Interactive revine la situatia de acum 6 luni, Bobby Voicu pleaca in SUA

Fundeal.ro o mai comite inca odata
fundeal.ro oferea iPhone 4 cu 90% reducere cel putin pe Facebook. “Exista mai multi supplieri de advertising cu care lucram. Unii dintre ei apeleaza la acest gen de ad-uri, desi stiu foarte bine ca sunt interzise de FunDeal. Fiecare ad ar fi trebuit pre-aprobat de noi. Acesta nici nu a fost pre-aprobat si mai e si in total conflict cu guideline-uri-le trimise de noi.“, declara in comentarii un oficial fundeal.ro. fundeal.ro ofera iPhone 4 cu 90% reducere sau vrea record la CPL?

Lansez impreuna cu V+O Bakers Digital Communication
Au trecut 6 luni de cand am ales sa fiu om de agentie. 6 luni frumoase, de altfel, in care am invatat neasteptat de multe lucruri noi, chiar si despre zone pe care credeam ca le stapanesc destul de bine. Ma refer, evident, la publishing si blogging. Deh, omul cat traieste invata. Bakers Digital Communication

Cine ingroapa presa scrisa?

Cine ingroapa presa scrisa?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments