Posted By Costin

Ofertele bomba de la boooking.com continua si pe email


* Cred ca astfel de situatii se intampla in toate business-urile care cresc foarte mult insa volumul de munca depaseste numar de angajati, igiena despre care vorbea Bogdana Butnar la Paraul Rece.

Oferta bomba pe booking.com continua si pe email. Sarind peste greselile de limba romana, ofertele booking.com sunt atat de bune incat nu pot fi facute public. Si atat de mult trebuie ferite incat ai acces la ele si pe Facebook, cu un simplu like. Marketing pentru trante. 🙂

Ca abonat veţi avea acces la Ofertele noastre Fulger exclusive de 50% sau mai mult din cele mai bune preţuri al Booking.com pentru hoteluri selecţionate.

Aceste preţuri sunt prea bune pentru a fi făcute public!

• Pentru a vedea cele mai noi oferte apăsaţi aici şi nu uitaţi să salvaţi această pagină la favorite pentru a nu pierde niciodată aceste oferte!
• Pentru a vizualiza actualizările constante ale Ofertelor Fulger marcaţi cu ˝like˝ pagina noastră de Facebook.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments