Posted By Ioana

Primul studiu european privind utilizarea Social Media la nivel de companie


Prima cercetare prin care se va studia utilizarea social media in cadrul companiilor din Romania, dar si din restul celor 26 de state membre ale Uniunii Europene, a fost inceputa de specialistii de la Universitatea de Stiinte Aplicate Quadriga, in colaborare cu ECCO si Advice Partners.

Peste 40.000 de specialisti in comunicare isi vor sustine punctul de vedere in cadrul studiului “Social Media in institutiile europene: Utilizarea platformei Web 2.0 in companii şi organizaţii”. Cercetarea va analiza atât potentialul, infrastructura, competenta, gradul de cunoastere, dar si atitudinea fata de social media si utilizarea lor in cadrul companiilor europene.

Intrebarile la care vom afla raspunsurile in februarie 2012 sunt urmatoarele: Sunt oare valorificate in mod activ oportunitatile oferite de Web 2.0, de către companii? Sau acestea incearcă doar sa tina pasul cu dinamica internetului? Cum reactionează companiile din cadrul statelor membre UE in fata revolutiei internetului? si Care sunt oportunitatile pe care le ofera Social Media in comunicare?


View Comments