Posted By Costin

Problemele unui adolescent fac inconjurul lumii (viralul de vineri)


Nu e un clip obusnuit pentru viralul de vineri. De obicei sunt vesele. Ideea e ca povestea pustanului din clipul de mai jos a facut inconjurul lumii, strangand peste 7 milioane de afisari intr-o saptamana. Alaturi de el au fost aproape 1 milion de utilizatori de Facebook, 100.000 de twitteristi si 100 de bloggeri (ex: Perez), oameni ce i-au dus povestea mai departe, facandu-l sa declare:

I never expected in a million years that it would have such a wonderful impact on so many people. I am truly humbled and truly thankful for all the love, encouragement and support from people all over the world. It’s been incredibly overwhelming. I don’t know what to say. Thank you so, so much!

[…]

n the last few months everything eventually came out in the open, I felt a huge weight off my shoulders; I’m happy, I’m excepted for who I am, I’m more confident and feel stronger every day.

Thank you all, Love and peace to all who are hurting.
Jonah Mowry

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments