Posted By Costin

Rasismul si flashmob-urile fac viralul de vineri de saptamana aceasta


Pentru ca saptamana aceasta am intarziat cu viralul de vineri, va semnalez doua :-).

Primul este Flash Mob Mumbai, un clip ce a inregistrat peste 1.2 milioane de afisari, ajutat fiind de peste 400.000 de preluari pe Facebook si peste 4000 de tweet-uri si 65 de bloguri. Si, luand in considerare ca pe unul dintre panourile din acea gara este scris re-fresh, va dati seama ca-mi place dublu :-P.

Vezi si Si indienii au talent, insa prefer bufnitele!

Cel de-al doilea, este un clip in care o femeie din Marea Britanie face cateva afirmatii rasiste intr-un mijloc de transport in comun si isi exprima, de asemenea, si cateva opinii populiste in ceea ce priveste imigrantii.

Clipul sta sa atinga 10 milioane de afisari pe Youtube, in timp ce reactiile (le gasiti pe Youtube in coloana din dreapta) strang si ele peste 1 milion. Au ajutat aproape 1.5 milioane de preluari pe Facebook, peste 40k mesaje pe Twitter, precum si 275 de bloguri.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.

Vizionare placuta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.