Posted By Costin

Samsung Galaxy Nexus, de la 169 euro


Saptamana viitoare, Vodafone Romania aduce in exclusivitate (intre operatorii de telefonie mobila) pentru urmatoarea perioada noul Google Nexus despre care v-am povestit pe finalul lunii noiembrie.

Pachetele cu abonament au preturi ce pornesc de la la 169 Euro (TVA inclus), pentru abonamentul Mega 25 si 1GB Internet pe mobil. Luni, 12 decembrie, telefonul poate fi achizitionat cu o reducere de 70 de Euro (TVA inclus) pentru orice abonament smartphone incheiat pe o durata de doi ani, atat in magazinele Vodafone, cat si online.

Daca ai raspunsul la intrebarea “De ce iti doresti un Galaxy Nexus de la Vodafone?” poti castiga unul pe pagina de Facebook a operatorului.

Galaxy Nexus dispune de un ecran de 4,65” HD Super AMOLED, un procesor dual-core de 1.2GHz si ultima versiune a sistemului de operare Android, Ice Cream Sandwich (Android 4.0). Mai multe fotografi ale telefonului sunt disponibile aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments