Posted By Costin

Septembrie 2011: Ioana Anescu, Director Executiv IAB Romania. Google, membru IAB Romania. laptopnews.ro, 30.000 euro pentru 50%?


Sfarsit de 2011. Zile linistite. Mancare din belsug. Timp berechet pentru a arunca un ochi asupra .ro-ului. Cu acest mini-serial isi incheie si refresh.ro activitatea editoriala din 2011. La multi ani!.

Sa continuam asadar retrospectiva .ro din 2011 cu cele mai importante evenimente ale lunii septembrie 2011, asa cum au aparut pe refresh.ro. Daca aveti completari, nu ezitati sa lasati un comentariu cu detalii + link. Imi este imposibil sa cred ca va fi completa fara ajutorul vostru.

Intreaga retrospectiva a anului 2011 este disponibila sub tagul retrospectiva .ro 2011.

Multumesc!

* cei nostalgici sau sarguinciosi (dupa caz) pot arunca o privire si peste retrospectiva de anul trecut, ori cea din 2009.

Refresh.ro a fost prezent la IFA Berlin la invitatia LG:
LG – Do it all in 3D (IFA Berlin – video)
Samsung Electronics la IFA Berlin (video)
Panasonic la IFA Berlin (video)
Sony la IFA Berlin (video)
SHARP la IFA Berlin (video)

Re/Lansari:
Andreea Raicu, stilist personal pe Facebook
designedbyyou.ro, pentru femeile creative pasionate de moda si design
– Facebook Timeline: Facebook Timeline rezolva 2 probleme

2 de la IAB Romania
Consiliul Director al IAB Romania a desemnat-o pe Ioana Anescu in functia de Director Executiv al Asociatiei. In noul post ocupat, Ioana va avea responsabilitatea de a gestiona actiunile operationale ale organizatiei, de a creste activitatea si vizibilitatea asociatiei, atat prin activitatile derulate cat si prin atragerea de noi membri, in contextul dezvoltarii dinamice a pietei de publicitate online.

Ioana Anescu, Director Executiv IAB Romania
Google, membru IAB Romania

Cazier, “coada” si cinci ani termen de incercare pentru spargerea conturilor de internet ale lui Victor Ciutacu
Luni, 5 septembrie, la judecatoria din Pitesti, magistratii l-au condamnat pe Bogdan Stancea, tanarul care a spart conturile de internet (blog, facebook, yahoo, gmail) ale jurnalistului Victor Ciutacu, la doi ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere si cinci ani termen de incercare,
Cazier, “coada” si cinci ani termen de incercare pentru spargerea conturilor de internet ale lui Victor Ciutacu

ProTV, din nou cu doua site-uri peste 2.000.000 de vizitatori unici intr-o luna: SPORT si StirileProTv (SATI 08.2011)
Disparitia adevarul.ro din top 10 i-a facut loc celui de-al doilea site de sport din Romania ca trafic, gsp.ro, care, cu o mica exceptie sud-americana in martie si aprilie 2011, nu a mai reusit sa treaca de 2,000,000 de vizitatori unici pe luna. De altfel, este si singurul site din top 10 SATI care nu a inregistrat peste 2M unici in august 2011. ProTV, din nou cu doua site-uri peste 2.000.000 de vizitatori unici intr-o luna: SPORT si StirileProTv (SATI 08.2011)

6 noi recorduri personale de trafic in top 10 SATI mobisite-uri
Sarind peste noul record de trafic pe care m.sport.ro la inregistrat la nivelul intregii industrii (1.426.356 vizite) si salutand m.antena3.ro pentru intrarea in SATI si top 10 mobisite-uri din Romania dupa 2 ani si jumatate de la lansare, de semnalat este faptul ca 6 dintre primele 10 mobisite-uri din Romania au inregistrat luna trecuta cate un nou record de trafic personal.6 noi recorduri personale de trafic in top 10 SATI mobisite-uri

A fost publicat studiul Unlock Market Research
Borsec, Poiana, Kandia, Gerovital, Dorna, BCR, La Dorna, Dacia, Plafar si Timisoreana sunt marcile care conduc in clasamentul celor mai puternice 50 branduri romanesti in 2011, conform studiului lansat astazi de catre revista Biz si Unlock Market Research in cadrul conferintei BrandRo.

Pentru brandurile de media, anul acesta a fost realizat un clasament dedicat. Pro TV este liderul pe acest segment, cu un index foarte mare in ierarhia generala, fiind urmat de Antena 1, Radio Zu, TVR 1, Prima TV, Kiss FM, Radio 21, Libertatea, Adevarul si Europa FM, ultimele doua fiind nou intrate in clasament.

Borsec, Poiana si Kandia sunt cele mai puternice branduri romanesti. Topul media e condus de ProTV, Antena 1 si Radio ZU

laptopnews.ro, 30.000 euro pentru 50%?
laptopnews.ro a anuntat o investitie de 30,000 de euro in proiect pentru care a cedat 50% din proiect unui investitor din zona online a carui identitate nu a fost anuntata. Banii vor fi folositi pentru dezvoltarea in continuare a proiectului prin cresterea numarului si calitatii testelor, review-urilor, sfaturilor si prezentarilor de portabile, inclusiv in format video-review. Cel mai probabil pe salarii.
laptopnews.ro, 30.000 euro pentru 50%?

Bonus: Topurile agentiilor din Romania 2010 (PR, interactive, publicitate)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.