Posted By Costin

Smartphone-ul la nevoie se cunoaste!


Ati auzit de prietenuldestept.ro? (Raspunsul corect ar fi da, se presupune ca am cei mai cei cititori din online-ul romanesc! :-P). In cazul in care v-a scapat :), prietenuldestept.ro este o campanie organizata de Huawei, campanie ce poarta numele din titlu: Smartphone-ul la nevoie se cunoaste!

Cum poti participa?

Inscrieti in concurs un prieten care nu are smartphone, motivati de ce ar trebui sa detina unul (nu-si citeste mailurile cand pleaca dupa tigari cate o ora in timpul programului, nu iese la #BereTweetMeet pentru ca nu are acces la Twitter etc), iar Vali Petcu (zoso.ro), Li Yufeng (huawei.com) si subsemnatul vor alege in fiecare saptamana trei fericiti castigatori ai unui smartphone Huawei Sonic.

3… 2… 1… Start!

PS. Nu uitati de regulament. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments