? media & mkt
Posted By Costin

Timeline, noul tip de profil de la Facebook, disponibil pentru toata lumea


Avand foarte multe instante de Chrome deschise, plus faptul ca fiecare instanta are mai bine de 8-12 taburi, sunt momente cand tabul deschis pe Timeline se misca extrem de greu. Drept urmare, zilele trecute am incercat sa-l dezactivez, insa fara niciun real succes, desi am sters pana si aplicatia cu ajutorul caruia il facusem initial (intelesesem ca functioneaza).

Ieri insa, am aflat ca, incepand cu data de 15 decembrie, Timeline, noul tip de profil de la Facebook este disponibil la liber, nemaifiind nevoie de nicio aplicatie pentru a-l putea instala. O fi permanent?

Haideti sa vedem cum arata Timeline-ul catorva dintre cei mai vizibili bloggeri din Romania, ori oameni apropiati blogosferei :-).

Place?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments