Posted By Costin

Un viral romantic de vineri :-)


Clipurile care apar in cadrul rubricii viralul de vineri sunt cam singurele clipuri ce scapa printre piesele muzicale pe care utilizatorii retelelor sociale le raspandesc in fiecare zi pe Facebook si Twitter, si ataca locurile fruntase ale topurilor internationale.

Iar piesele muzicale le-am ignorat intotdeauna, pana astazi, cand, datorita a peste 1.5 milioane de shares pe Facebook in fiecare saptamana de cand o urmaresc in topuri, am decis ca viralul de vineri de saptamana aceasta sa fie ocupat de nimeni alta decat Adele, cu Someone Like You, melodie care a strans in 3 luni de zile peste 65 de milioane de afisari pe Youtube.

Sa aveti un week-end frumos, cu cei dragi aproape. 🙂

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments