Posted By Costin

33 de ani de Walkman (1979 – 2012)


Walkman este marca inregistrata Sony, care, in 1979 isi lansa primul gadget dintr-o serie despre care tineretul din ziua de astazi nu stie nimic, crezand ca Apple a facut totul. Iata totusi cateva imagini care au scris efectiv istoria.

1979 – Walkman TPS-L2

Sony - 1979 - WalkmanTPS-L2

Functiona cu casete cu benzi magnetice. Care benzi magnetice se mai agatau, casete pe care trebuia sa le derulezi pentru a putea asculta melodiile de la capat. Etc. O nebunie, ce mai. 🙂

1984 – Walkman WM-D6C Pro

sony - 1984 - Walkman WM-D6C Pro

1998 – Walkman WM-FX421

2006 – Sony products

sony 2006

2012 – Anuntat la CES

sony - 2012 - Z1000_headphone_black

– Noua serie Walkman® Z impresionează prin calitatea sunetului. Creat iniţial pentru sistemele home cinema Sony, amplificatorul digital integrat S-Master MX reduce nivelul de zgomot şi distorsiunile, îmbunătăţind astfel calitatea pieselor favorite.

– Printr-o singură atingere a butonului W.BUTTON este lansată aplicaţia W.Control care te ajută să explorezi colecţia favorită de muzică, să navighezi prin albumele de artă sau să te bucuri de o experienţă vizuală deosebită pe ecranul playerului.

– Având modul Wi-Fi încorporat (fiind si primele playere Sony cu sistem de operare Android™), noile playere Walkman® Z se conectează direct la milioane de piese online.

– Noul sistem audio xLOUD™ oferă posibilitatea de a asculta muzică împreună cu prietenii fără a avea nevoie de o staţie de andocare cu difuzoare. Playerul poate fi conectat la orice dispozitiv prin reţeaua DLNA şi printr-o singură atingere a comenzii “Throw” fişierele audio, video sau imaginile pot fi vizionate direct pe televizor, pe computer sau pe sistemul home audio.

– Muzica, jocurile, videoclipurile şi aplicaţiile prind viaţă pe ecranul LCD de 10,9 cm (4,3”) cu reflexie redusă. Timpul scăzut de răspuns combinat cu procesorul grafic dual core NVIDIA® Tegra® de 1 GHz păstrează imaginile vii, fie că e vorba de pagini web, filme sau aplicaţii.

Apare in martie.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments