Posted By Costin

Anul 2012 sta sub amprenta…


… politicii din spatiul carpato-danubiano-pontic, ati putea spune. Este o varianta pe care insa eu nu ma mai strofoc sa o inteleg, o urmaresc doar din punct de vedere social si ma adaptez. Revenind insa, intr-o lume putin mai normala, 2012 sta sub amprenta Jocurilor Olimpice! 🙂 Ceea ce ne intoarce intr-un fel tot in zona de mai sus, cu un ochi catre ministerul turismului.

Samsung, partener global la Jocurile Olimpice din Londra 2012 (echipamente wireless), impreuna cu VisitBritain, agentia nationala de turism a Marii Britanii, au lansat o aplicatie pentru mobile dedicata turistilor care vor vizita anul acesta Marea Britanie.

Cu ajutorul sectiunilor Near me, Eating & Drinking, Destination Guide si Top 10, turistii au acces la evenimentele care au loc in apropierea locatiei in care se afla, la cele mai populare restaurante cu specific britanic si nu numai, cele mai bune baruri, precum si o lista cu cateva sute de destinatii turistice din Marea Britanie.

Comunicarea poarta data de astazi, insa pe samsungapps.com sunt disponibile doua variante, lansate anul trecut. VisitBritain 1.0.2 are 55MO si a fost actualizata in 19.11.2011, in timp ce VisitBritain 1.0.3 are 35.59MO si a fost actuaizata in 24.11.2011. Ambele cer Android 2.2 (Froyo) sau mai nou, ambele sunt gratuite.

PS. De curiozitate, gaseste cineva aplicatia si pe Android Market?

Big Ben at Sunset

* sursa foto


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments