Posted By Costin

Campaniile saptamanii 23-29 ianuarie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Editura ALL a propus bloggerilor un targ: pentru fiecare recenzie a unei carti publicata de ei, angajatii companiei vor face 15 minute de voluntariat. De asemenea, fiecare comentariu legat de carte sau de recenzie mai adauga 3 minute de voluntariat. Pana acum au scris despre campanie pe blog Marie Jeanne Schweffer, Sabina Cornovac, Roxana Porcaru, Adriana Lazar, Andreea Iulia Toma, Marius Richard, Cristian China-Birta, Andra, Laura, Ioana Barbu, Dragos Geornoiu, Liana Mitroi, Laurentiu Paraschiv, Roxana, Ciprian Dragomir, Iuliana, Ciprian Vestemean, Kadia, Ana Ujlaki, Valentina Roman si Luca Matei.

Gata, doamnelor si domnilor, s-a terminat votarea la Heineken most dateable bloggers. Cel putin prima parte a votarii, ca mai urmeaza o etapa rezervata doar bloggeritelor. Pe langa cei pe care i-am enumerat in articolul trecut, despre top si despre bloggerii buni de scos in oras am mai citit la Ovidiu Sirb, Ionut Bunescu, Diana Oancea, Cristian Dorombach, Andreea Ursu, Raluca Popa, Cristina Bazavan, Cristian Manafu, Marius Matache, Adrian Monoranu.

Tot saptamana trecuta a avut loc si dezbaterea Ciuc in care bloggerii si invitatii lor au raspuns la intrebarea “de ce bem bere”. Daca vreti sa vedeti cine a castigat si ce argumente a adus fiecare echipa, citi mai pe larg la Cristian China-Birta, mahmur.info, Blog de bere, Adrian Georgescu, Marius Matache, Dragos Schiopu, Alex Negrea, Bobby Voicu, Simona Tache, Adrian Ciubotaru, Razvan Exarhu, Adi Hadean si Ruxandra Predescu.

School for Startups incepe in luna martie, dar am citit pe tema asta inca dinainte de sarbatori. De exemplu, saptamana trecuta, Victor Kapra, Cristina Bazavan si Laurentiu Buica au scris despre un quiz pe care il puteti face pentru a afla cat de buni afaceristi sunteti.

Vodafone si-a lansat un forum de discutii pentru a discuta mai usor cu clientii. Detalii despre forum gasiti la Radu Dumitru, Victor Kapra, Cristian Manafu si pe refresh.ro.

Automarket a chemat bloggerii la urne. E vorba despre Autovot, un concurs la finalul caruia vom afla masina anului din online-ul romanesc, precum si masina preferata a bloggerilor. Detalii gasiti la Bobby Voicu, Sorin Rusi, Cabral Ibacka,Sorin Grumazescu, Dan Dragomir, Cristian China-Birta, Cristian Manafu, Andrei Crivat, Cetele, Daniel Papa, Bogdan Cojocaru, Madalin Blidaru.

A fost o saptamana mare si pentru Activia, deoarece s-a lansat calendarul Superfete din Social media si s-au mai adunat cateva obiceiuri sanatoase in catastif. Daca vreti sa aflati despre ce e vorba sau sa vedeti fetele care au pozat in calendar, intrati la Oltea Zambori, Ruxandra Predescu, Andreea Ursu, Valentin Bosioc, Sabina Cornovac, Laurentiu Buica, Dan Dragomir, Elena Ciric, Auras Mihai Geambasu, Corina Maria Scheianu, Alex Conu, Denisa Bargau, Iuliana Manea, Razvan Baciu, Lavinia Biberi, Aleka Sarah Vladareanu, Mihai Baboi, Adrian Holerga, refresh.ro si probabil multi altii.

Alex Negrea si Dan Dragomir au publicat si pe blog cateva dintre sfaturile date elevilor participanti la Scoala de Blogging Nokia.

Va povesteam si saptamana trecuta ca un grup de bloggeri s-au aventurat printre oale si sosuri, la invitatia Unilever. Daca sunteti curiosi ce au gatit, aflati la Anne-Marie Chelariu, Oana Bratila, Nicu Simion si Dragos Schiopu.

Cristian China-Birta si Cristian Dorombach au oferit, pe blog, cate o invitatie la spectacolul de mentalism al lui Vlad Grigorescu. Despre spectacol puteti citi si la Nina Costea, care a castigat una dintre invitatii.

Daca inca nu v-ati hotarat daca sa vedeti sau nu Underworld – Awakening, poate va ajuta review-ul facut de Ionut Bunescu.


, Claudiu Ciobanu a dat doua invitatii la conferinta ecomTim.

Blogal Initiative se tine de campanii pe baza de senzatii tari, cum ar fi bungee jumping si tiroliana.

Radu Bazavan a organizat un concurs de minciuni gogonate, cu premii interesante pentru pasionatii de fotografie.

Ruxandra Predescu a avut un concurs foarte tentant pentru iubitorii de pisici, premiul fiind un dictionar pisicesc.

Bobby Voicu si Razvan Baciu au fost invitati la Valencia de catre Kaspersky pentru a se plimba cu un Ferrari pe un circuit de Formula 1. Urati-i, invidiati-i, dar cititi-i!

Trend Consult Grup ofera prin blogu lui Doru Panaitescu o reducere de 50 de euro la cursul Train-The-Trainers, destinat celor care vor sa isi imbunatateasca abilitatile de trainer.

Cristina Bazavan are un nou concurs din categoria “Oaza de rasfat”, cu premii numai bune de pus in portfard.

Nu uitati de adresa [email protected], la care imi puteti trimite link-uri atunci cand scrieti articole pentru campanii. Multumesc si va doresc o saptamana productiva!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments