Posted By Costin

Campaniile saptamanii 9-15 ianuarie 2012 din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Saptamana trecuta, Ruxandra Predescu si Oltea Zambori au continuat cu obiceiurile sanatoase Activia, cu lectii de modelaj in lut si meditatii asupra feminitatii. Tot in aceeasi campanie, Raluca Popa a scris despre obiceiuri sanatoase si colegi bolnavi 🙂

Daca va place berea, va anunt ca Bobby Voicu, Sebastian Bargau, Adrian Ciubotaru, Alex Negrea, berarul.ro, Bogdan Dascalescu, mahmur.info, Marius Matache si Cristian China-Birta vor sa afle de la voi cat mai multe motive pentru care beti bere, in cadrul unei campanii Ciuc Premium.

In ultima perioada, aproape fiecare saptamana aduce o noua premiera cinematografica pentru bloggeri. De data asta, e vorba de The Muppets. Despre plusurile si minusurile filmului gasiti detalii la Andrei Cismaru, Raluca Popa, Cristian China-Birta, Ruxandra Predescu, Miruna Siminel, Andreea Burlacu, Corina Maria Scheianu, Auras Mihai Geambasu, Laurentiu Buica si raluk.ro.

Si pentru ca tot suntem la filme, am mai gasit un articol despre Happy Feet 2, la Sabina Cornovac.

Freepass-ul LaserMaxx pentru bloguri continua sa circule si anul asta. La final de an a fost la Andrei Cismaru, iar acum a plecat spre Carmen Rusu. Tot Carmen ofera pe blogul ei un voucher la salonul de remodelare corporala Glamour. De asemenea, si Anne-Marie Chelariu ofera un voucher la Glamour unei cititoare care ii povesteste despre momentele in care s-a simtit cel mai putin sigura pe ea.

Marius Matache promoveaza Scoala Discovery, un proiect dedicat stiintelor, care isi propune sa faca mai interesante matematica, chimia, fizica si alte materii nu tocmai populare printre elevi.

Victor Kapra a fost la CES, la Las Vegas, de unde s-a intors cu articole despre gadgeturi de ultima generatie. Numai ca nu a stat doar la expozitie, ci a fost si in cazinoul Bellagio, de unde s-a intors cu cateva pachete de carti pe care le ofera prin concurs.

Daily Cotcodac au avut un concurs fara pisici. Cu ajutorul Blitz Magazine, au oferit ca premiu un aparat foto unui cititor inspirat.

Andreea Burlacu a povestit despre cursurile de actorie luate in campania pentru Prestigio si despre lectiile invatate in cele 3 zile de viata de actrita.

Pentru clujeni, saptamana s-a incheiat cu Nightlosers. Concertul a avut loc vineri, iar Andrei Crivat, Mironeasca, Oana Zainescu, Bogdan Besliu, Robert Katai si TvDeCe le-au oferit cititorilor cateva bilete.

Mai tineti minte ca va povesteam saptamana trecuta despre campania Western Union cu telegrame cantatoare? Ei bine, daca sunteti curiosi, puteti sa vedeti (si sa ascultati) si telegrama lui Stefan Murgeanu.

Cred ca Bobby Voicu este unul dintre cei mai invidiati bloggeri in momentul asta. Tocmai a oferit un motiv in plus: a anuntat ca pleaca la Valencia, sa se dea cu un Ferrari pe circuitul de Formula 1, la invitatia Kaspersky si Ferrari.

Trecem brusc la un subiect de interes pentru publicul feminin: Cristina Bazavan a organizat un concurs cu premii constand in cosmetice Lush.

Restaurantul The Harbour organizeaza un concurs pentru bloggerii culinari, Gala Blogourmet. Dintr-o privire, am gasit detalii la Doru Panaitescu, membru al juriului, si la Simona Ionescu.

Anne-Marie Chelariu s-a alaturat bloggerilor care au promovat campania de strangere de fonduri a Habitat for Humanity, ONG care vrea sa construiasca in primavara case pentru familii defavorizate.

Tot saptamana trecuta:

TvDeCe au anuntat castigatorii concursului Watch and Match, de la EuroGSM.

Laurentiu Buica a oferit un cod de acces pe platforma de Office Learning cu tutoriale de folosire a Windows 7, creata de Maguay.

Dragos Schiopu continua seria de concursuri in parteneriat cu libraria online Libris. Parca-l vedem in curand reprofilat pe blogging cultural.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments