Posted By Costin

Cartele prepay doar cu buletinul. Infractorii “tremura”!


Intre Craciun si Anul nou, unii parlamentarii s-au distrat cu o noua lege prin care se stipuleaza obligativitatea declararii numelui, prenumelui si al CNP-ului in momentul in care cumparam o cartela prepay.

Nu am inteles prea bine daca, odata ce va trece de plen, legea se va aplica si retroactiv, in Romania existand cateva milioane bune de cartele prepay, cert e ca unul dintre motivele pentru care aceasta lege a fost propusa este urmatorul.

Pe zona de cartele prepay s-a mutat o mare parte din zona de infractionalitate, pentru ca acestia nu pot fi imediat identificati prin faptul ca pot achizitiona cartele fara sa le cunosti dentitatea doar prin simpla cumparare de la un chiosc de ziare.

Stefan Pirpiliu, deputat PDL

Exact. Nici macar infractorii din Mihailesti care jinduiau la bicicletele si gainile vecinilor nu tremura in fata acestei legi.

infractor


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments